smutninka...

smutninka...

Anotace: ************

„SMUTNINKA“
*

Pokaždé když z domu odcházíš
Mne o samotě necháš,
Zlehka mne políbíš a honem
Někam spěcháš.
*
My oba víme kam tvé kroky vedou,
Ústa naše mlčí a říci to nedovedou.
Jen pohledy letmé nám pravdu napoví,
Tvůj chtíč je velký a stále hladový.
*
Snažím se nemyslet,odháním představy,
Nechci se trápit, mít stále obavy.
Podivný splín mi na duši sedá,
Zahnat to trápení se přece nedá.
*
Kdybys jen věděl jak strašně to bolí,
Že po bytě chodím jak spráskaná holí.
Snad mi to sudičky přidali do vínku,
Že budu lásky mít jenom tak trošinku.
*
Autor kokyno, 10.02.2010
Přečteno 290x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, Holis, NikitaNikaT., Psavec, ilona, Květka Š., CULIKATÁ, Romli
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale docela mi to kohosi připomnělo... co na to řéct? Mlčím...

11.02.2010 09:40:00 | NikitaNikaT.

Možná ti časem přibude.

11.02.2010 00:29:00 | Psavec

Milý Kokýnku:)
hm,no úžasně jsi mi přopimněl půvabnou skácelovskou Smuténku:)Posílám STip a lahodnou pusénku:)

10.02.2010 21:10:00 | ilona

Básnička pěkná..

10.02.2010 16:59:00 | Květka Š.

Hezké.Hledej jinde:-(.

10.02.2010 15:11:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí