Prostě mi chybí

Prostě mi chybí

Anotace: *bez anotace*

Tolik mi chybíš,
co se s náma stalo?
I ty jistě víš,
není to, jak by mělo.

Proč mlčíš, má polovičko?
Bez tebe to nikdy nezvládnu,
šetříš na mně každý slovíčko,
jsi dál a dál den po dnu.

Podle tebe hrotím,
ale to jsou jenom city stejný,
po probuzení tě hned vidím,
není mi to lhostejný.

Vím, došlo mi, že o mě stojíš,
tak proč tu se mnou nejsi?
Proč se tak mý lásky bojíš?
rady nevím si...

Schováváš se přede mnou,
co s tím dělat mám,
kam asi tvé kroky vedou?
Proč bez tebe jsem sám?

Mám otázek ranec,
jen odpovědí mi asi nedáš,
nesnáším ten nejistoty tanec,
snad víc jasno než já v tom máš.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 11.02.2010
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, *whatsoever*, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S láskou je to těžké, ale bez ní se nedá žít... bude zase líp;) ST

11.02.2010 15:55:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí