Pro střípek

Pro střípek

Anotace: Někdy vše hodně pálí

Dnes pálí,pálí myšlenka
do duše smutek
vhání
dnes pálí smutná vzpomínka
to slunce v pusté pláni
a nepomáhá smutný žalm
ni žádného přání
pro střípek štestí prosívám
já žebrák nataženou dlaní
klopýtám a padám v prach
hlavu hrdě zvedám
vláhu mám často na řasách
úsmevu pár a více nemám
a nepomáhá smutný žalm
ni žádného přání
pro střípek lásky prosívám
já žebrák s nataženou dlaní
Autor jaroslava anna, 12.02.2010
Přečteno 331x
Tipy 12
Poslední tipující: jelinek8, Oťas, Kapka, jehlaspichlas, stravla, labuť, Kars, CULIKATÁ, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak smutně krásná

12.02.2010 21:41:00 | stravla

Bolavá, ze smutné duše... alespoň střípek úsměvu Ti posílám...

12.02.2010 12:13:00 | labuť

Smutná, leč krásná, přeji úspěšné prosívání,
ať střípek štěstí na sítu ulpí, k milování
ST

12.02.2010 07:17:00 | Kars

Hezky napsané.

12.02.2010 07:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí