Kousky padlých ruží

Kousky padlých ruží

Anotace: Raději ne.....

Chtěl jsem najít
Kousky střepů
Z padlých květů růží
Vzít do dlaní a naučit je žít
Dát jim kontakt s lidskou kůží

Dotek možná jemné pohlazení
Zahřát kouskem smíchu
Orosit polibky
Čekat na znamení
Na tlukot srdce v tichu

Dva akordy žití
Dát někomu do dlaní
Kousky těla, lučního kvítí
Obejmutí, zabalení do svetru
Prosím můj popel rozdrol večer ve větru.......
Autor Nola77, 12.02.2010
Přečteno 351x
Tipy 25
Poslední tipující: Isquieasuus, jedam, carodejka, dark evelyn, Bíša, takova, Psavec, labuť, hašlerka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně teskná ale moc hezká.

16.02.2010 23:03:00 | carodejka

Nolísku co k tomu říct i bolavé básničky jsou nádherné a od tebe obzvlášť.

14.02.2010 14:10:00 | takova

Já vím... život je někdy hodně smutný, milý pane...

13.02.2010 15:27:00 | labuť

Nolííí,bolavá je ta Láska jedna neposlušná ,hmmm
Krásně napsaný...

12.02.2010 21:43:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí