Jen spíš

Jen spíš

Anotace: ...

Vzdychám, jen šeptám kouzla,
když slzavá údolí do srdce vklouzla.
Když padám dolů, nebi blíž,
čekám, kdy už se probudíš.
Snad pak pochopíš, že to nesnesitelně bolí,
když hraješ jednu z mnou nenáviděných rolí.
A ty dál děláš, že jen spíš…
Se zavřenými víčky – to přece nevidíš.
Obličej stažený bolestí, bez dechu…
Podrobit tě chci výslechu.
Ale ty pod tíhou šeptaných kouzel pořád jen spíš…
Prosím, kdy už mé zoufalé volání uslyšíš?
Autor Prinzeschen, 13.02.2010
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: harmony, jedam, Giginka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásné...nemám slov..

27.02.2010 16:42:00 | spika

Pěkně napsané-a už ho probuď.Hodně stěstí.

13.02.2010 11:10:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí