Studena nalada

Studena nalada

Anotace: to takhle jednou když bylo smutno

Sbírka: Mé stavy

mám náladu zlobit ale není koho
mám i náladu se líbat ale není s kým
mám chut na to se přitulít a není ke komu
touha velká jak oceán ale já nemám loď

Chut se dotykat
hladit, povidat
septat si z ucha do ucha
veci co si milenci septaji
tesne predtim nez jdou spat

nejde mi o slovo miluju te
spis o to hrejive mam te rad
o to teplo co sala ze srdci
a ja ted mrznu...no co je zima preci..
Autor Redingar, 17.02.2010
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné a zajímavé, přesné takhle se teď taky cítím...

27.02.2010 16:36:00 | spika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí