šestiměsíční cesta...

šestiměsíční cesta...

Anotace: ...zpátky na začátek

Sbírka: Jahodové nebásně

chtěla bych tě líbat,
do skonání světů...
...nemohu

ty nechceš....
...pravda bolí...
tím víc když září...
rudá na bílém...

je skoro večer...
tak strašně trpím..
už 6 měsíců...
nezdá se to...
čas letí...
… rychlostí nekonečna...

už je to nuda...
nikoho to nebaví...
...jak by taky mohlo...
zamysli se!!!
6 měsíců...
...blázen...

protože tě chci...
a chci a chci...
… rozmazlený dítě..
neuděláš nic...
...vlastně ani nic dělat nebudeš...
...už nikdy...nikde...ne

možná zítra...
...ale spíš ne...
zapoměnu milovat...
...budu volná...
poletím za tebou...
...a nakopu tě do koulí...

nebo ne...
...čím bys potom myslel...
je to smutný...
...muset schovávat mozek...
... v trenýrkách...

koupím si plamenomet...
...roztopím si nohy...
… a půjdu dál...
půjdu tam …
..kdeš už jsem dávno měla být...
...asi budu muset bežet...
…..čeká mě dlouhá cesta... bon voyage
Autor Striptérka, 17.02.2010
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebuď smutná,tím to nekončí.Uvidíš,přijde jiná pohádka a jiný princ.Teď tomu jistě nevěříš,ale přijde to.

17.02.2010 18:38:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí