Je to zlí,

Je to zlí,

Anotace: ale bude hůř

Sbírka: Jahodové nebásně

Temný myšlenky...
začíná to bejt fakt zlí...
přichází to ve vlnách...
a každá další je
stonásobek předchozí...

Slzy se tlačí ve frontě..
...na svobodu...
silnější vítězí...
...Pozor...
už se to blíží..
ano a máme tu vítěze.

Klepe se spodní ret...
...to na plačícím vždycky
vypadá blbě...
Ještě, že je tma...
...je to špatný...
bude hůř....
Autor Striptérka, 17.02.2010
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, ilona, Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí