Mrtvá duše

Mrtvá duše

Nekonečné promítání v agónii
před pádem k pekelné bráně
na hraně osudu vzpomínky bez studu
marně se vytrácí
z pavoučího srdce

protkané dlaně slzami
z perloví
usínám v divadelních hrách
v trápeních
jež nikdo se nedoví

svit v temnotu se zbarvuje
pod rozlitou tuší
ze spáleného úpisu na štěstí
klamné vstupenky do Ráje
upadly v zapomnění

na perutích andělů
cizí duše se vznáší
v záblescích magických očí
při nekonečném pohledu
se ztracenou nadějí

bez víry

že klíč našel jsi dřív
než já

v bolestném prokletí
jež jen tak neodletí
tam
kde chce být každý z nás
na chvíli prvním
na chvíli sám


klíč mého srdce...

NEBYL ODLIT
Autor padající do neznáma, 17.02.2010
Přečteno 313x
Tipy 12
Poslední tipující: Kara Lee Exl, Petbab, Psavec, Bíša, Jana M., Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné

20.02.2010 20:55:00 | monyka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí