Klaun

Klaun

Anotace: není všechno zlato, co se třpytí x každý není veselý, ikdyž se usmívá

Zrodili mě v Disneylandu,abych lidi bavil

dnes už mám šedesát ale úsměv mě nadočista zkazil

každé ráno si líčím obličej

zábava je mou práci

mě vydělávaj peníze

když se lidem úsměv znovu vrací

mít špatnou náladu,snědený oběd bez hladu

na duši záplatu

to jest co mě stále živí

mít úsměv na tváří

v duši být star a hvězda co jednou zazáří

nikdo neví jak se cítí klaun
Autor Frenky_dlouhan, 18.02.2010
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí