Smutno je mi

Smutno je mi

Anotace: Ohlasy ani nečekám, spíš potřebuju vypsat to co je ve mě...

Sbírka: Mé stavy

Proč když tu sedím
se cítím sám...
kamarádů dost
i přátele mám.

Proč mě tak drtí tyhle čtyři stěny,
které mi byly útočištěm x dlouhých let.
proč najednou mi to nestačí
a chci poznávat svět.

Poznat svět a doufat
že nejsou lidi stejní
že je různo v hlavách jejich
v jejich srdcích

Proč se cejtím sám,
jako kůl v plotě
Strach že za partnera bude tak Honza Becher
jak rikal Mr. Kejak tak si to tak neber.

Cejtím se sám,
a né svojí vinou
cejtím se sám a nesu si ten kříž,
zase padá smutná tma,
zítřek je blíž a blíž.
Autor Redingar, 20.02.2010
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsi sám,máš tady přece modrý svět,lepší svět,než ten,co je okolo nás.Buď tu šťastný,dokud nenajdeš tu pravou.Alespoň malá náplast na Tvou bolístku.Posílám Ti smějícího panáčka a1tip pro lepší náladu. :-).

20.02.2010 20:29:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí