...a s posledním vydechnutím

...a s posledním vydechnutím

Anotace: ...

...a s posledním vydechnutím
ruce k tělu položím
snad jsem se vám neznechutil
smrt však přišla včas,já vím


Zatlačte mi oči jemně
zastavte však příval smutku
mluvte jen bez úcty ke mně

...vždyť...

...těžko je žít bez předsudků


Spusťte už tu litanii!!!
Ať hřmí hromy,blesky!!!
Mně už je to vcelku jedno...

...mějte se tu hezky...
Autor kofka, 22.02.2010
Přečteno 350x
Tipy 8
Poslední tipující: 4LJFilip, Gamy, drsnosrstej kokršpaněl, ilona, Dedillope, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas dal...čas vzal (každý to zná, no ne?)

18.03.2010 21:37:00 | Gamy

nééééééééééééééééééééééé... neodcházej, barde! (bije hlavou o mramorový masiv)

krásně by se recitovala, úplně jí slyším

08.03.2010 18:55:00 | drsnosrstej kokršpaněl

ou... absolutní nádhera...

23.02.2010 01:03:00 | annuska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí