Sebevražda

Sebevražda

Anotace: no... prostě sebevražda x)

Ostrý střep, zápěstí... Co se to stalo?
Života zbývá již velice málo.
Co to tam leží, kousíček opodál?
Kdo bezvládné ruce ten popsaný papír dal?
Že by snad papíru popsaný list
byl důvod na duši podsvětí zisk?
Nenene, všechno je naopak. Naopak!
Nejdříve listu pak střepu se dotýkat.
V dopise napsáno, pár slov je a sbohem,
tento svět opustit chtěla a honem.
Pár řádek vysvětlí snad ten to čin,
střep je teď v módě, kdys býval to plyn.
Bože! Jak pochopit pár zmatených vět,
když zahrnout mají ten celičký svět?
Kdybych jen tušila, že něco se děje...
(při pohledu z blízka teď pár jizev vidět je)
Kdybych jen viděla varovná znamení,
odbornou pomoc bych našla bez váhání.
Bože můj na nebi! Co jen se to stalo?
Co za ďábly v duši té dívky se pralo?
Neštěstí zasáhlo široké okolí,
vnímá ho každý. Opravdu kdokoli.
Že chybět nebude, dívka si myslela,
neví jak hluboce v tomhle se mýlila.
Autor annuska, 23.02.2010
Přečteno 328x
Tipy 9
Poslední tipující: JohnyD., betmen71, Larey, Dedillope, Bíša, Mikko Johannes Antero Haaveilija, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře napsané

23.02.2010 09:04:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí