Deprese

Deprese

Anotace: .

Jízlivost času v unylém pohybu
smutně vleče se jak těžce padající sníh.
V srdci svém smutně hloubám
a přemítám každý svůj hřích.

V srdci mém se štěstí nenalézá
smutná hudba v něm smí pět.
V těchto pocitech utápím svůj čas
a v melodii smutné hudby začínám snět.

Akord smutku zahrán byl čistě a jasně.
Libozvučný tón smutný je jak krajina širá,
smutná duše mé srdce sžírá
a obličej v dlaních svírá.
Autor Dominiques, 25.02.2010
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, rozkap
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí