Krátký proces

Krátký proces

Anotace: °°

Nejvíc zraní, co se nikdy nestane,
po naivní naději jen propast zůstane.

Podruhé zraní, co chtěl jsi mít,
ale sám proti sobě nelze šťastný být.

Třetí rána tupě bije a nemá cíl,
ví že kdo se zády otočí už skončil...
Autor Antracie, 25.02.2010
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, M'ckey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí