Snivá

Snivá

Odháním bílé pírko
vlastní myšlenkou.
Vábím tě po větru
můj černý motýle.
Přemůžeš vítr chtíčem mým?
Zříš mě či padneš u cíle?

Nenacházím štěstí ve slovech.
Jen ty víš, kde se skryvá.
Naše víra, rozum, cit a vzdech...
Naše nesmrtelná Snivá
Autor Demotivovná Dezorientace, 25.02.2010
Přečteno 364x
Tipy 9
Poslední tipující: kaaamiiii, zelená víla, ilona, Koza, nejsembásník, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"můj černý motýle".... v téhle sem se vážně našla.. ST

28.02.2010 13:34:00 | kaaamiiii

Nesmrtelná Snivá napoví,
že bez sebe zůstanete hladoví.. ST

26.02.2010 16:35:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí