Dole

Dole

Anotace: jen další vypsání se mému modrému příteli

Chybí mi ruka co nezištně mými vlasy projede,
ústa, která mě slovíčkem povzbudí,
oči, kterým na mně sejde,
uši, který mě skutečně vyslyší.

Už nemám u lidí zastání,
že já jim ještě naslouchám,
každý mě jen svými problémy plní,
já ty svý radši zatloukám.

Neumím být takový,
o sobě za každou cenu mluvit,
tak nikdo ani neví,
kolik bolesti mě může plnit.

A nejspíš by to nikdo nepochopil,
nikoho to taky nezajímá,
já v iluzích jen žil,
kde je naděje a víra má?

Hloupá víra v lidi.

Už se definitivně zblázním?
Nebo žalem zahynu?
S bolestí se každý ráno budím,
a v minulosti se rázem ocitnu.

Ve vzpomínkách obrazy tváří,
lidí který tu i pro mě byli,
zapomenout se mi nedaří,
co jsme spolu prožili.

A slzy už zase moje tváře chladí,
srdce mě bolí a jsem na dně,
nikdo mě už nikdy nepohladí,
můj život zkrátka není správně.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 27.02.2010
Přečteno 231x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, strašidýlko-střapatý, Dev_LATea_princess, CULIKATÁ, pamp_elka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Culík i Tobě posílá culdu,zacul se,usměj se a budiš Ti útěchou,že rozhodně
nejsi sám i když se tak teď určitě cítíš.Jsme tu s Tebou a já Culík čtu každý den vše,tak teď nějakou veselejší s culíkem-ju?Čekám a čtu,dokud nepřijdu o oči:-)

27.02.2010 08:55:00 | CULIKATÁ

:) zlomenej já mám ty rýmovaný ráda....
ale hele co mně pouštěj v půl šestý....:) Vikingové prý soudí, že do nového dne má člověk jít naštvanej, pak prej že to jde líp...
http://www.youtube.com/watch?v=yGywo81G6lk&feature=fvst

27.02.2010 08:20:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí