Smrt

Smrt

Anotace: Jak můžete říci, co to je????

Sbírka: Hromádka (Ne)štěstí

Jak můžete říci,
co to je,
když vykouzlí vám na líci
mokré slzavé krůpěje?!

Nedá se povědět,
že to není smutné,
a tak jak můžete vědět,
že to je nutné?

Asi tím něco startuje,
asi tím i něco končí.
Oko vám v slzách popluje
a vy do náruče něčí.

Prý je život změna.
A co je tedy smrt?
Smrt je vaše odměna,
která je vám na…
Autor aliemmka, 28.02.2010
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí