Tvář života

Tvář života

Dny i noci, všechno splývá,
kouzlo úplňku dnes není co bývá,
vlastně je, jen slepec si nevšímá,
ten co radši už nic nevnímá.

Ztrácím se sobě, všemu světu,
odkázán jen v prázdnotu,
nevím proč, ale jsem tu,
trhám ze sebe další větu.

Kolik slov se dá asi napsat,
o ničem co mě plní?
Jak dlouho přežívat,
tak kolik ještě dní?

Bez vůní, bez chutí,
na křídlech samoty,
a svět mi vnutí,
svou tvář prázdnoty.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 01.03.2010
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, Radek.oslov.Šafárik, padající do neznáma, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí