Moje tajemství

Moje tajemství

Anotace: Někdy...

Prázdnota,
beze slov papír leží na stole.
Samota,
do hlavy zavrtaná víc než kulka z pistole.
Smutek,
depresí zmítaná poslední víla.
Zoufalství,
z rukou i nohou vyprchává síla.
Bezmoc,
tělo v řetězech spoutané.
Nejistota,
odejde nebo zůstane?
Agrese,
obratle páteře se lámou.
Slzy,
vlévají do očí chuť známou.
Tragédie,
závaží táhnoucí do pekla.
Krutost,
co na přivítanou smekla.
Šílenství,
spalující poslední naděje.
Tajemství…
už víte, proč se nesměje…
Autor Prinzeschen, 02.03.2010
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Houda, CULIKATÁ, Dejfor, modrá...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...dobrý nápad na kabát básně...:-))

14.03.2010 01:09:00 | Houda

Tak,a už to není tajemství!
povedená!

02.03.2010 17:01:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí