Ztracená

Ztracená

Anotace: Báseň mých sladkých 17 let...:P

Mám chuť jen v koutě stát,
malá, neviditelná, ztracená…
Jsem do svých depresí lapená…
Nemůžeš mi pomoci, i kdybys chtěl,
jsem moc dospělá na pomoc
a příliš dítě na chápání složitých děl…
Nevím, kam jít a nevím, kdo jsem,
nejsem ten, kdo jsem – jsem snad jen svůj vlastní sen?
Zahalená v mlhách nepochopení,
uvězněná ve svých nesplnitelných přáních…
Pomoc, křičím do tmy, zbytečně čekám na ni…
Nesmířená, osamělá – odcházím…
Autor Prinzeschen, 04.03.2010
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Houda, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná....ST

14.03.2010 01:05:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí