Proměna úsměvu

Proměna úsměvu

Anotace: Přeji krásný den a na líčkách úsměv jen ... bez proměn ...

Tak jak den s úsměvem začal,
bohužel úplně opačně skončil,
nakažlivý smích několik lidí načal,
ale můj pocit do pláče vše sloučil.

Upřednostnění toho a toho,chápu,
ale ozvání se vyvolalo negaci,
dusila jsem to v sobě, nyní tápu,
chtěla jsem zpět jen legraci.

Nejsem bičována, ale brečím,
bolí to, až nechápu proč,
ve výčitkách tu klečím,
volám smích, prosím vkroč.

Bylo dosti všeho, znavena jsem,
mrzí mě to, přemýšlím a jen
toužím uvítat nový den
a to s velkým úsměvem...

-ač situace nenahrává-
-má duše zas prohrává-



/čtvrtek 4. 3. 2010 "v minutě"/
Autor toužím.jít.dál, 05.03.2010
Přečteno 320x
Tipy 19
Poslední tipující: Giginka, Paulín, hašlerka, Mbonita, Pythonissa__, Bíša, Psavec, malá slečna, ilona, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Však jednou vyhraje.

05.03.2010 15:55:00 | Psavec

Usměj se na slunce které zrovna svítí
a nech své oči smát,slunce to vycítí...
a bude líp a bude hřát a ty se budeš
------u-s-m-í-v-a-t---
ˇˇˇ

05.03.2010 13:03:00 | Květka Š.

bude líp :-) uvidíš, také tomu věřím

05.03.2010 10:47:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí