Slzy

Slzy

Anotace: co bych dodal? Snad, že pláčeme kousky našich duší...

V koutcích blankytně modrých očí,
jen stříbrné dvě kapičky snaží se zářit,
na cestu po vrásčité tváři se loučí,
čekají, až ruka pokusí se je osušit.

Rozechvělé prsty s vzlyky matoucí,
jen modravý kousíček látky,
na bříškách ke kapičkám se nesoucí,
poznat splynutí, tajné zákoutí lásky.

Jen slzy mají důvod a oči mají proč se smát,
jak stříbro z dlouhých řas nenávratně mizí,
do nekončící noci, kterou básník má tak rád,

pro přítele z přátel, kteří srdce mají jak zlato ryzí,
útěchou pouze pohlazení zvadlých ramen,
kdy nad řasou z vlasů padá zlatý pramen.
Autor Láďa, 06.03.2010
Přečteno 312x
Tipy 15
Poslední tipující: Divoženka1, ilona, Agniezka, Bíša, Psavec, Květka Š., labuť, CULIKATÁ, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká ST:

08.03.2010 10:56:00 | Acham

Hezká:-)

06.03.2010 07:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí