Oči uplakaný

Oči uplakaný

Anotace: Tak si někdy přemýšlím...

Za tmavými skly slzy ukrývá
a na rtech se usadil falešný smích.
Srdce své – navždy – klíčem zavírá,
je sama – ten pocit neznámý po měsících
prožívá.
Jedu lidské zlosti požívá.
Zaživa ji to požírá.
Neví, co dělat má
s očima uplakanýma,
co tolik bolí,
když se zase naplnily mořskou solí,
která v pramíncích po tvářích stéká,
až se z těch pramínků vytvořila řeka
a ta míří až do moře smutnění,
kde v nové naděje možná se promění.
A odletí pryč
k jejímu srdci blíž,
aby ještě zvážila, zda zahodit klíč.
Autor Prinzeschen, 06.03.2010
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí