Zvláštní chvíle

Zvláštní chvíle

Anotace: něco mě zaskočilo

Ráno ve snu tě opět spatřím,
tam nemusím se bát,
do snů už jen patřím,
tam tě smím objímat.

Večerní nebe je jasný,
zas slyším tvůj smích,
najednou je něco krásný,
po všech špatných dních.

Ale pohled na tvý zápěstí,
se i do mě nějak zaryl,
proč na kůži tolik hloupostí,
jak kdyby si tě nikdo nevážil.

A tvoje slzy..

Opřela sis o mě hlavu,
a já svou opřel o tu tvoji,
na chvíli jsem nebyl v davu,
jen s tebou a ty tak trochu mojí.

A pak jsem prožil zvláštní pocit,
nemyslel jsem, že to bude tolik hřát,
snad ve snu jsem se ocit,
a chtěl tak už být napořád.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 09.03.2010
Přečteno 374x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, Zefi, Dev_LATea_princess, fuu, zelená víla, CULIKATÁ, labuť, *whatsoever*
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST =) tve basne rostou!

11.03.2010 21:34:00 | dream in emptiness

Nádherná...:) úplně sem se do ní zasnila...

09.03.2010 21:24:00 | Dev_LATea_princess

Moc se mi líbí-celá!!!:-)

09.03.2010 14:16:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí