Sobotní vrah

Sobotní vrah

Anotace: Zvláštní zákoutí lásky...

Samota mi dobře nedělá,
však teď by nám nejspíš prospěla.
Využij ten čas ke čtení mezi řádky,
vrať se v čase trochu zpátky.
Vzpomeň si jaks mi dal znát,
že lži a falešnou starost máš rád.
Malá holka, co v koutě sedí,
chlad zpod tvých řas na ni hledí.
Blázen, který potřebuje doktora,
ukřičená labilní zlá potvora.
Co tě schválně ničí,
tajně do polštáře křičí.
A pláče z pouhé lítosti,
tak odpusťte jí, výsosti
mrazu, chladu a kamene.
Vždyť já nejsem z křemene.
A do rohu se neschovávám, neutíkám tam,
i když mám pocit, že mě stravuje tisíce lvových jam.
Že smutek a bolest mé srdce pohltí,
lítost středeční zcela mě zahltí.
Nejvíce lituji toho dopisu ve tvé schránce,
kde bylo mé nitro stránku po stránce
vytištěné černou tuší.
Jen hloupý obchod s mojí duší.
Nauč se číst mezi řádky,
dej mi možnost zažít pátky
plné radostného smíchu
a ne pláče pějícího v tichu.
Pochop, že to je jediná možnost, jak ti mohu říct -
ublížils mi tak, že to nejde víc.
A já už ti nevěřím, nesvěřím ti strach -
ať chceš nebo ne, jsi můj sobotní vrah…
Autor Prinzeschen, 09.03.2010
Přečteno 224x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí