Zahozený život?

Zahozený život?

Anotace: o tom co hodnotu nemá

Otevřít oči nebo jít spát,
před sebe se zadívat,
do budoucnosti, přežívat,
nadarmo všechno proklínat.

Pomíjivostí každýho dne,
někdy se dusím na dně,
i pod vlivem chemie,
je po mně.

A vím, že tak to být nemá,
ale má ústa jsou dál němá,
o co se ještě snažit mám,
je na nic pro sebe žít, sám.

A při jediným probuzení,
bolí mě každý odloučení,
nevěřím, že se něco změní,
když v duchu vítám tvoji tvář.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 11.03.2010
Přečteno 307x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dev_LATea_princess, dream in emptiness, Boudicca, CULIKATÁ, pamp_elka, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí