Stírám slzy...

Stírám slzy...

Anotace: další mírně pesimistická, no co se mnou naděláte...

Stírám slzy, co po tváři mi tečou,
proud slz spuštěný tebou
mě ničí a já to nazvládnu,
uvnitř umírám, ne rychle, ale pomalu.

Stírám slzuy tebou zaviněné,
no tak už nelži, neříkej: že ne!
Prý za to já si můžu asama,
pche - prý mám srdce jak ledová dáma.

Prý jsem citlivka - jo to se ke mě hodí,
já ale nejsem ta, co každýmu škudí.
Ty pomluvíš každého, co se špatně podívá,
a vůvec nechápeč proč ti to všichni vytýkaj.

Sic byla jsi mrcha,
ale měla jsem tě ráda,
teď jsi mrtvá,
ale v noci ses mi zdála.

Já viděla, jak ses zabila,
jak ses pořezala a pak skočila.
Proč?!To nikdy nepochopím,
jestli to přežiju - tak se možná vzchopím.
Autor Inies, 14.12.2005
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Skládám poklonu...

07.01.2006 14:01:00 | Movinecka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí