Lásky sen

Lásky sen

Anotace: ...smrt použil za nevěstu...

Chtěla bych být Julií,
po boku s Romeem.
Chtěla bych jen na chvíli,
zažít lásky sen.

Jen na okamžik krátký,
prožít lásky moc.
Vstoupit do pohádky,
jen na jedinou noc.

Shakespear je mým průvodce,
smutnou Verounou.
Zakrává si se srdcem,
Ba i s zlobou mou.

Proč jim štěstí nevepsal,
do stránek svého textu?
Proč jim vladý život vzal?
Smrt použil za nevěstu...
Autor Izza, 15.03.2010
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Skalsky Pavel, Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou se té veliké lásky určitě dočkáš!Jen aby ale měla štˇastný konec! :-)

15.03.2010 11:16:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí