Tichá bolest

Tichá bolest

Anotace: "K"

Z "chci" stalo se "asi bych měl",
nevím, zda lepší by nebylo,
abys zapomněl.

To co nás pojilo,
ztrácí se v hodinách,
umírá pomalu,
v zdlouhavých minutách.

Z radosti stala se povinost nepsaná,
nevím, zda cítíš to?
Jak zájem upadá.

Ztratil se z Tvé strany,
umírá i zde.
Tak nalijme si pravdy,
a trápení odejde.

Však to přebolí.
Autor Analisieren, 15.03.2010
Přečteno 420x
Tipy 7
Poslední tipující: Monica., Pythonissa__, zelená víla, ilona, enigman, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné leč s nadějí..

15.03.2010 21:26:00 | zelená víla

Pěkné,smutné počtení.

15.03.2010 13:17:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí