Vinná v davu...

Vinná v davu...

Anotace: ...

Pošlapalas dav,
přes který nevidím.
(Nejsem přeci víc…)

A co ty?
Za pravdu trestáš déšť.
Po stovkách slova krást,
však kolik můžou ještě snést?
Davoví šílenci…?

Před námi domy ze sirek hoří
a já byla jiskrou.
(Snad uhořím i já.
Spolu s vlastní vinou.)

Neloučím se ještě,
přesto víš, že mizím.
Nechám tě užívat si deště
ať slova krást můžeš dál.
Když budou čistě ryzí.

Po cestě černých tužeb…chladných…ocelových…
Spočinu mezi prsy krásné dívky
a budu tančit Waltz na hluboké tóny cella.
Přes bílé hávy míru,
které rozprostřela.
Autor Holly-EnD, 15.03.2010
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: Judita, Zorenka Ježková, enigman, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí