Kdyby...

Kdyby...

Anotace: ...ukrytá před zraky...

Hluboko v srdci zůstala rána,
ukrytá před zraky všech.
Poselství přinesla černá vrána
a krev nese na křídlech.

Kdy odčiní své chyby??
Ten co bolest způsobil...
Kdo vypoví to kdyby??
Kdyby... s tebou žil...

Rána nezhojí se.
Snad jen jednou přebolí.
Touha utopí se.
A tvé slzy? Už tolik nebolí...
Autor Izza, 15.03.2010
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí