Kry

Kry

Anotace: možná mám ke kusu ledu blíž než je radno

Jsou ledový a rozlámaný,
už nedrží ani spolu,
do roztátí budou chladný,
podívej se na ně dolu.

Vybledlý a použitý,
za chvíli už zmizí,
studený a měkký,
dřív pevný a ryzí.

Na jednom místě stojí,
ani se nehnou,
snad pohybu se bojí,
tak jako tak tajou.

Vzpomínáš, jak držely každýho,
kdo se po nich prošel?
už nepotkají nikoho,
ztratily svůj účel.

Bez povšimnutí na kraji rybníka dál sedí,
den za dnem jsou slabší a den za dnem se mění.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 16.03.2010
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí