Štěstí

Štěstí

Celý den s náladou tesknou,
drtí mě a svírá,
snad tomu drogy pomůžou,
v kom není už víra.

A na chvíli bude trochu jinak?

Z mého srdce se radost tiše vytratila,
kdo ví kam šla, ale byla tam, byla!

A nic není tak, jak bych si přál,
jak můžu něco změnit,
nejde jít jen dál,
a nepozastavit..

Se nad nesmyslností zbytečnýho bytí,
ten pocit nezmění už ani pití.

Už jsem tu jen z povinnosti,
něměl bych tu takhle být,
žiju z bolesti do lítosti,
neumím už snít...

Všechno na čem mi kdy záleželo,
v trápení se obrátilo,
štěstí mě vždy opustilo,
aspoň chvíli u mě bylo.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 17.03.2010
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty jsi pořád tak moc smutný,každé Tvé čtení-proto Tě Culík přišel potěšit culíkama-asi to moc nepomůže,ale snad alespoň maličko pohladí Tvou duši:-))))))))))).

17.03.2010 09:45:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí