Oči

Oči

Anotace: cesta do naší duše? Nebo jimi jen nahlížíme na okolní svět?

Bodavá zář do unavených očí,
tak slunce stín tiše vítá,
snad oči se mi rozmočí,
když k ránu svítá.

A potoky slz jen otevřít oči,
chtít je proměnit v potoky krve,
celý svět se se mnou točí,
a dech mi životem bere.

V každodenní přetvářce,
hraju asi největšího lháře,
padám na každý překážce,
a pálím svý snáře.

Vzpomínka, na tváře,
na pohlazení, na úsměv,
voda a sůl, moře,
jen lítost a žádný hněv.

A v největší tichosti,
vír pocitů se roztočí,
smrt v největší marnosti,
sám z rozteklých očí.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 18.03.2010
Přečteno 298x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Striptérka, bird225, dream in emptiness, labuť, modrá..., Agniezka, Sweet KiWi, CULIKATÁ, Quigleika, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé ST

18.03.2010 09:15:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí