Padlí andělé......

Padlí andělé......

Anotace: Raději ne, nepsát to nikdy, by bylo lépe.......

Přišli jste z nebe dolů
Vy padlí andělé
Možná pro kousek srdečního bolu
Vyvhrli Vás z nebe zpátky na zem
Ať najdete novou lásku v lidském moru

Zlámaná ubohá křídla
Hledajé trapně zase bílou zář
V černém oblaku
Üléháte smutně na polštář
Z bolesti, utrpení a lidských vraků

Lepíte sny trapných lidí
V jejich trapné naivitě
I slunce upadlo z Vás na náledí
A Vaše oči prozradí vše i když se nedozvíte
Že jsou lidé co za Vás rádi krvácí.......
Autor Nola77, 18.03.2010
Přečteno 297x
Tipy 19
Poslední tipující: Psavec, enigman, bird225, CULIKATÁ, labuť, zelená víla, Kett, nejsembásník, Raziel PsyDearth Characith, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nolííí..bolííí
Trápí a hledá
Nenachází a zoufá...

19.03.2010 07:23:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí