ZVUKY ZE ZÁHROBÍ

ZVUKY ZE ZÁHROBÍ

Anotace: zvuky, které vábí do záhrobí

ZVUKY ZE ZÁHROBÍ

Pojď blíž,slyšíš?
pojď sem a neboj se těch hlasů,
podej mi ruku svou,
ať se mohu dotknout Tvých vlasů

Neboj se temnoty,jdi stále
za těmi zvuky,
až ucítíš dotyk ruky

Neváhej,nesmíš se otočit zády,
věř mému hlasu a poslechni mé rady,
pojď ještě blíž,Tvůj osud Tě nemine,
zavři své oči a bolest už pomine

Téď už jsi blízko,slyšíš ty zvuky?
Volají Tě k sobě,chtějí se dotknou Tvé ruky,
šeptají,abys jim věřila
a Tvou duši jim svěřila
Neváhej,to jsou hlasy ze záhrobí,
které Tě stále vábí
Autor Andrea de Taverne, 15.12.2005
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí