Špatná

Špatná

Anotace: od špatnýho autora

V zlatavém poli,
zlomený klas,
kdyby směl volit,
vrátil by čas.

V trnový spleti,
voňavý květ,
není ho vidět,
a neprovoní svět.

Ve vlastní duši,
mrazivý chlad,
zacpaný uši,
po smrti hlad.

A láska? Milovat?

Snad přijít o sen,
nebo jen litovat,
každý další den,
nechtěně vzpomínat.

Na něco..na něco..krásného a naplňujícího.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 20.03.2010
Přečteno 286x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 666 Idiot MCR, danav, dream in emptiness, Dev_LATea_princess, malá slečna, Sfinx, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí