někdy si představuju taková místa

někdy si představuju taková místa

Někdy si představuju
že kolem mě je kouzelná mlha
že dokážu zmizet přesně o půlnoci
jako Popelka
že kouzelné víly
mávají proutkem a plní dětem přání.
Občas se realita stává
nevítaným hostem
je uzavřena do večerních zpráv
které v nás už nevyvolají žádnou reakci.
Místa na kterých hledám
jsou šedivá a nevlídná
a je tam zima.
A všude bývá smrt.
Někdy si představuju taková místa.
A jaké to je
tam žít.
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 21.03.2010
Přečteno 295x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, mattoni.uz.neni, její alter ego, ilona, labuť, Psavec, Simísek, CULIKATÁ, Mannon, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou taková...

23.03.2010 00:32:00 | enigman

Někdy*

21.03.2010 21:07:00 | Simísek

Třeba začne svítat na lepší časy..

21.03.2010 18:18:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí