domeček z karet

domeček z karet

Anotace: Svět se vám zboří jako domeček z karet, který jste tak pracně poskládal

Asi tušíte jaké to je mít naději
A cítit že vás někdo miluje,
Když vám věří a
všechna svá tajemství vám sděluje.

I v zimě cítíte to stálé teplo
a srdce vám radostí poskočí,
jste šťastni a myslíte si,
že tento pocit nikdy neskončí.

Ale pak je tu ten co
hledá ty šťastné lidi jako jste vy,
A pak stačí,
aby si na vás jen prstem ukázal,
Svět se vám zboří jako domeček z karet,
který jste tak pracně poskládal.

Srdce vám sice bije rychleji,
ale už necítíte
to příjemné teplo,
ve vašich očích se už neodráží
to krásné a zářivé světlo.

A aniž byste věděli proč,
tak stále brečíte,
Zem která je už tak dost zalitá
svými slzami stále kropíte.

Tiše bloumáte ulicemi a vzpomínáte na to,
Jak to kdysi bývalo krásné,
Ale na vás už si prstem ukázal,
Už nikdy to nebude jako dřív,
to je vám snad už jasné.
Autor Haminka, 21.03.2010
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, 4LJFilip, ilona, Házté, Ztracena.v.realitě
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak...

03.07.2010 23:38:00 | Bíša

jednou bude líp, uvidíš ...ST !

03.04.2010 11:18:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí