Vzpomínka na Janu

Vzpomínka na Janu

Anotace: Památce kamarádce Janě Poppové

Splnil jsem tvé přání, předal pozdravy
i na vodu jsem květy položil.
V houstnoucí tmě, když rosa začla chladit,
na oheň jsem dřevo přiložil.
Kytaru jsem vzal, pak už do noci zněla píseň,
dneska trochu smutná o tom,
že chlap nesmí slzu uronit i když ví,
jak krutá pravda chutná.

Je mi to líto, že letos poprvé
se kruh okolo ohně nespojí.
Je mi to líto, že jsi to právě ty,
které se přání z minulého léta nesplní.

Jsme tady všichni okolo ohně v letní čas,
jenom té písni, co tu vždycky zněla,
dnes bude chybět jeden hlas.

Miky - Samopše srpen 1995
Autor Mirek, 15.12.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi písničkář, je to znát v tom rytmu.

16.03.2006 13:25:00 | Krtica

Hezká,jdu si pro kapesník :´-I

16.12.2005 08:47:00 | Cizinka

vážně mě to dostává. pravdivě a skromně popsaná realita a tolik voní smutnou melancholií...

15.12.2005 18:37:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí