Pohádková

Pohádková

Vzpomněl jsem si na pohádku,
co mohl jsem dřív číst,
o mně a o princencezně,
drak ji nechtěl sníst.

To jenom já.

Jaký to byl asi každý ráno pocit?
už si tu krásu nedovedu představit,
na její objetí se těšit,
z pohádek jsem krutě procit.

Z jejího pevnýho objetí,
se celý můj svět točil,
být s ní tak pár století,
nikdy bych ji nepustil.

A každý den chutnal tím kouzlem,
z jejích rtů a dlaní,
vzpomínám jak spolu jdem,
pak jdu jen vedle ní.

Její tvář v hněvu,
mi srdce na kusy trhá,
umřu tu sám v davu,
jsem ten co časem mrhá.

Tak na pohádky nevěřím,
protože mají šťastný konec,
den za dnem tu probrečím,
naplním sny prázdný hrnec.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 24.03.2010
Přečteno 307x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Striptérka, padající do neznáma, dream in emptiness, Dev_LATea_princess, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jilopku, zadny strach, princezna se najde.. Nevzdavej to, nikdy to nesmis vzdat! =) ST, basniku ;)

24.03.2010 17:57:00 | dream in emptiness

Neboj,Tvá pohádka na Tebe už někde jistě čeká i s hodnou princeznou:-)

24.03.2010 10:18:00 | CULIKATÁ

Pohádkám se věřit má,
vždycky se najdou i dva "praví",
na Tebe čeká princezna,
Tvá láska ji už pýchy zbaví...

24.03.2010 07:33:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí