Rozplynutí.

Rozplynutí.

Anotace: Metaforický strach ze smutku.

V pramíncích pohybů
troufalý hněv zkroušený
nepozná pravdu,
ticho odevšad
mučivě trýzní jeho dech.

Podá mi ruku
jako náhradu
za ztracené roky,
zvedá náladu
snad jiným.
Autor l'âme, 25.03.2010
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: A'tuin, JohnyD., ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí