Upír

Upír

Anotace: o tom kdo nežije

Představo krásná,
ležím a tisknu tě k sobě,
lásko má, jsi tak marná,
ležíš v tom nejhlubším hrobě.

Pocity a slzy,
hromada vzpomínek pálí,
po ránu, brzy,
zklamání bolí.

Nejdu dál,
vždyť nemám kam jít,
ten citů bál,
nedokážu v tom hluku žít.

Je mý věčný prokletí,
že v srdci mrtvou lásku mám,
ostrý šíp mnou proletí,
navždy jsem ve stínech sám.

Probodnutý srdce,
a nejsem víc než jen prach,
připouštím trpce,
lásko, jsi můj vrah!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 26.03.2010
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: E., PIPSQUEAK, 666 Idiot MCR, carodejka, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké st.

27.03.2010 23:08:00 | carodejka

láska nás vysává do morku kostí,
- přesto však každou noc -
mnoho z nás ji ve svém těle hostí...

26.03.2010 07:32:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí