Tiché blues

Tiché blues

Anotace: Pokus o báseň

Já znam čtyři lidi, ty v jednou domě bydlí.
Pouští si tam tiše blues, z rádia se ozývá. Za tmy sedí v křeslech, v ruce mají sklenku vína.

Jeden z nich tam nahlas zpívá, o svém smutném blues i o životě svém. Zpívá celou noc, zpívá stále dál. Svůj život v jedno smutné blues odříkal.

Vína ze sklenky popíjel, na svoje smutné vzpomínky se rozpoměl. Všichni už z toho domu odešli, jen ten jeden člověk tam stále je, nad svými vzpomínkami jen běduje.

Tak tam sedí už jen sám, nad životem svým si poplakal...
Autor Govrid, 26.03.2010
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí