Můra

Můra

Anotace: Jen další zklamání v sebe samu...a písnička k tomu: http://www.youtube.com/watch?v=oiFTXckh0zU

Jsem zamotaná v kukle
Kde přečkávám ten chlad
Kvůli kterému mi srdce pukne
A zbyde jen motýlí prach

Však slyším hudbu hrát
Přes tenkou slupku naděje
Místo toho, z kuklou se prát
Mi stékají mořských perel krůpěje

Ty démanty syčí na mém vězení
A vrhají paprsky světla do tmy
Oči mě pálí, jak vidím slunce jarní
Však jen na chvíli-ztrácím zrak navěky

A když se dostanu ven
Nemám ty křídla pravá
Jsem můrou, ne motýlem
Slepá troska na nebi-mrtvá
Autor Corax, 27.03.2010
Přečteno 311x
Tipy 7
Poslední tipující: Antares, Rootness, Dygi, bloodysunset, Okřídlená Lištička, Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nesmutni...:-)

28.03.2010 09:25:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí