Sbohem

Sbohem

Anotace: dnes se mi ve snu zdálo, že nemám sen

Sbohem můj sne, to s tebou se loučím,
hloupý živote, už s tebou končím.

Vzpomínám, byl jsem plný,
až jsem každou hvězdu na nebi cítil,
už je to jen marný,
lásku jsem ztratil.

Teď jen každý nechtěný ráno vstát,
slzami se prodírat,
nedokážu se nadechnout,
z noční můry ve dne nejde procitnout.

A tak čekám na trest lidí,
bolest nikdo nevidí,
a trestám se přitom nejvíc sám,
mrtvou lásku v sobě mám.

Zešílím, nikam nepatřím!

Chci odsud pryč,
už neznám radost,
mám toho dost!
Křičím, šílený světe.

Ať mě oheň pohltí.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 30.03.2010
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 666 Idiot MCR, kaaamiiii, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nie ='(

31.03.2010 05:55:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí