IX. (sbírka Temnoty)

IX. (sbírka Temnoty)

Anotace: další dílko patřící do sbírky Temnoty

Sbírka: Temnoty

Já odcházím abych Ti zůstal
zachovej si mne v paměti
jakého jsi mne chtěla
ne takového jakým jsem byl

Já odcházím Ty zůstaň
vrátím se za Tebou
v kapce zlatého deště
padnoucího na tvá víčka

Já odcházím, chci Tě hýčkat
laskat Tvé ebenové vlasy
svým slunečním paprskem
vyslaným z nebe, z lásky

Já odcházím, Ty mne pros
odejdu, nezoufej já vrátím se
a lahodnou řečí svatební kytice
předám ti svůj vzkaz

Proto odcházím abych zůstal
vše co jsme ztratili čekáním
chvíle která se nám nebude zdát
vstupem do ráje při našem ano
Autor araver, 31.03.2010
Přečteno 309x
Tipy 10
Poslední tipující: modrá..., bejbyyyy, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutná a krásná!

31.03.2010 14:18:00 | modrá...

Je krásná a při tom umí i zabolet... tak, jako to dokáže život...

31.03.2010 10:56:00 | labuť

beze slov ST!

31.03.2010 10:35:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí