Zabiju já jí nebo ona mě

Zabiju já jí nebo ona mě

Anotace: ...o největším nepříteli...

z veškerého světla
stal se teď stín
síla co dopředu mě metla
změnila se v splín

skládám střepy svojí duše
do původního stavu
zní to hodně jednoduše
vymotat se z blbejch stavů

nikdo ale nepomůže mi s tím
já nezvládnu to ani sám
požírá mě můj vlastní stín
nemůžu být s lidmi, nemůžu být sám

a tak hulím, chlastím, šnupu,
třeba tím tu krávu - depku
někam hodně hluboku zadupu
Autor Henry Chinaski, 31.03.2010
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, ta.cupka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zas to neni tak divoky jak to vypada...nejsem nejakej fetak, co by musel mit kazdej den svoji davku :)

31.03.2010 18:55:00 | Henry Chinaski

To co psal si v konečné sloce,
Tě k šílenství dožene lehce.
Bude lepší vydržet,
než dávkovat si fet.

Deprese dá se léčit,
nalezni něco co Tě bude Těšit...

31.03.2010 15:00:00 | ta.cupka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí