XI. (sbírka Temnoty)

XI. (sbírka Temnoty)

Anotace: předposlední dílko sbírky

Sbírka: Temnoty

Odpusť mi ty chvíle mlčení
Co neřekl jsem - jistě uhodlas
je dvakrát smutné loučení
když láska trvá v nás

Až odpustíš mi - po čase
pak přečti báseň trpkých chvil
že tenkrát v lítém zápase
každý z nás prohrál i zvítězil

"JÁ PÍŠI VÁM CO MOHU VÍC"
jistě znáš ta slova z Oněgina
máš-li naději, já nemám nic
ale šťastná buď, že tvá to není vina
Autor araver, 01.04.2010
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí